Zorg- adviesloket

Zorgcoördinator

Het Griekse woord ´Tharsei´ wordt in de Bijbel gebruikt door Jezus en betekent ‘Heb goede moed, Ik ben erbij´

De zorgcoördinator van de Wilhelminaschool, Marijke Ebbers, adviseert ouders en leerkrachten rond de sociaal emotionele ontwikkeling van een kind die betrekking heeft op de thuissituatie. Zij kan u ook adviseren over (christelijke) hulpverlening in Doetinchem en omstreken. U kunt in de wandelgangen of op het plein van de school snel de zorgcoördinator even aanschieten om een afspraak te maken voor een gesprekje. Misschien wilt u alleen even uw verhaal of zorg kwijt of wilt u uw twijfels delen dan kan dat ook. 

Uit de praktijk

Een vader komt bij Tharsei met de vraag: “Mijn kind komt zo slecht in slaap en is daarom overdag moe en vervelend, wat kan ik daaraan doen?” Een andere vraag: “Ik ben een alleenstaande moeder. Hoe ga ik om met……?” Nog een vraag: “Mijn kind wordt gepest en stelt zich zo kwetsbaar op. Hoe kan ik mijn kind hierin helpen?”.

Kantoor

Het kantoor van Marijke is in de school te vinden: links van de hoofdingang. Zij heeft inloopspreekuur op de woensdagochtend, van 8.30-9.30 uur. U kunt haar ook mailen: marijke@wilhelminabasisschool.nl of bellen: 0314-323 384

Hulpverleners en coaches

Hier onder ziet u een overzicht van hulpverleners en coaches die met Tharsei samenwerken.

Tips

Hier onder kunt u een aantal artikeltjes lezen over allerlei onderwerpen rond opvoeding, kinderen en relaties.